Werkgebied

Werkgebied autoschade Weijer

Autoschade Weijer is gevestigd in Leeuwarden, maar ons werkgebied is groter; elke auto uit de regio is natuurlijk welkom. Zo komen er ook klanten van omliggende plaatsen naar ons toe bij autoschade. Heeft u autoschade en woont u in één van onderstaande plekken? Kom dan langs bij Autoschade Weijer in Leeuwarden en we helpen u graag.

Ons werkgebied

Klanten ervaringen

Topbedrijf afspraak is afspraak !!
Altijd een mooie glans …kortom een buitenkans !!

Jan de Vries – Leeuwarden

Onze werkwijze in 5 stappen

  1. Demontage
  2. Plaatbewerking
  3. Voorbewerking
  4. Spuiten
  5. Montage en oplevering

Wanneer je bij onze locatie in Leeuwarden komt met je voertuig, zullen we samen met jou de schade bekijken. In overleg bespreken we wat jij wil dat er allemaal aan de auto gebeurt, en ontvang je in bijna alle gevallen ter plekke een vrijblijvende prijsopgave.

Vraag je online een offerte aan? Dan zullen we op basis van de ingestuurde foto’s een prijsopgave maken. Als de foto’s niet duidelijk genoeg zijn, vragen we je mogelijk om nog even langs te komen.

In beide gevallen plannen we na akkoord de afspraak voor het herstel in. In

Indien het een schade betreft waarbij de verzekering is ingeschakeld, kan het zo zijn dat een verzekeringsexpert bij ons langs komt om de schade te beoordelen voordat we aan de slag mogen met het herstel. Of dit het geval is, hangt meestal af van de hoogte van het schadebedrag.

Kom je uit Leeuwarden? Dan brengen we je terug naar huis wanneer je de auto komt brengen, en halen we je ook weer op als je auto opgeleverd wordt. Heb je vervangend vervoer nodig terwijl wij je schade herstellen? Dan kunnen we dit voordelig voor je regelen.

Heb je vooraf, tijdens het herstel, of na oplevering vragen over je voertuig of het herstel? Dan kun je altijd contact opnemen of langskomen.

Over Weijer Autoschade

Bij Weijer Autoschade in Leeuwarden kun je terecht voor alle soorten autoschade. Of je nu kleine parkeerschade of een grote deuk in je auto hebt, onze medewerkers zorgen voor vakkundig schadeherstel van jouw voertuig. Restauratie van klassiekers of herstel van elektrische auto’s, van mini tot bakbus. Het maakt niet uit wat voor schade je hebt, Weijer Autoschade helpt je weer op weg!

Wist u dat:

Wij al 3 generaties specialist zijn in schadeherstel?

Met ons eigen schade-fotoservice u snel meer weet?

Wij ook voor vervangend vervoer kunnen zorgen?

Schade soms al in 1 dag hersteld kan worden?

Back to top