Weijer Autoschade

Over Weijer Autoschade

Bij Weijer Autoschade helpen we jou om je autoschade volledig en goed herstellen tegen een eerlijke prijs. Weijer Autoschade is een echt familie bedrijf dat decennia lang in Leeuwarden actief is. Samen willen wij er voor zorgen dat jij als klant tevreden bent en weer veilig met een mooie auto op weg kan.

Complete werkplaats

Op onze locatie aan de Zuiderkruisweg 10 in Leeuwarden beschikken we over een modern ingerichte werkplaats met alle benodigde technische hulpmiddelen om alle autoschade vakkundig te herstellen. Ook voor complexere autoschade kun je bij ons terecht. Onze medewerkers zijn opgeleid om ook de moderne auto kwalitatief en veilig te herstellen.

Klanten ervaringen

Topbedrijf afspraak is afspraak !!
Altijd een mooie glans …kortom een buitenkans !!

Jan de Vries – Leeuwarden

Rijd langs in Leeuwarden

Centraal in Friesland op bedrijventerrein de Hemrik vindt u Weijer autoschade. Je kan zonder afspraak langsrijden voor een offerte, en digitaal een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Benieuwd hoe het er bij ons uit ziet? Op Google Streetview kun je bij ons binnenkijken.

Goede service is vanzelfsprekend

Wij willen dat iedereen tevreden de deur verlaat. Daarom bieden wij onder ander de volgende services aan.

  • Haal en breng service
  • Regelen vervangend vervoer
  • Thuisbreng service
  • Hulp bij invullen Europees Schadeformulier
  • Hulp bij alle vragen

Informeer vooraf altijd even naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Over Weijer Autoschade

Bij Weijer Autoschade in Leeuwarden kun je terecht voor alle soorten autoschade. Of je nu kleine parkeerschade of een grote deuk in je auto hebt, onze medewerkers zorgen voor vakkundig schadeherstel van jouw voertuig. Restauratie van klassiekers of herstel van elektrische auto’s, van mini tot bakbus. Het maakt niet uit wat voor schade je hebt, Weijer Autoschade helpt je weer op weg!

Wist u dat:

Wij al 3 generaties specialist zijn in schadeherstel?

Met ons eigen schade-fotoservice u snel meer weet?

Wij ook voor vervangend vervoer kunnen zorgen?

Schade soms al in 1 dag hersteld kan worden?

Back to top