Weijer-weetjes

Schadeherstel kan in 1 dag

1 Wij begrijpen dat het vervelend kan zijn uw auto lang te moet missen door autoschade. Eenvoudige schades kunnen bij ons dan ook binnen een dag worden hersteld.
lees-verder-klein

Spuitwerk is niet altijd nodig

2 Heeft u parkeerdeukjes in de auto? Deuken zonder lakschade kunnen vaak uitgedeukt worden zonder dat de onderdelen naderhand gespoten moeten worden.
lees-verder-klein

Schade-fotoservice

3 Wanneer u meerdere foto’s van uw autoschade stuurt, krijgen wij een beter beeld van de schade. Op die manier kunnen wij beter vaststellen wat de kosten voor u zullen zijn.
lees-verder-klein

Vervangend vervoer

4 Autoschade is erg vervelend, vooral omdat u uw auto tijdelijk niet kunt gebruiken tijdens de reparatie. Daarom kunt u bij ons gebruikmaken van de mogelijkheid tot vervangend vervoer.
lees-verder-klein

Haal/breng service

5 Wij beschikken over diverse mogelijkheden om uw voertuig te halen en te brengen. Zo kunt u toch de schade aan uw auto laten herstellen en kunt u snel de weg weer op.
lees-verder-klein

Herstel van kunststofdelen

6 Heeft u een scheur in uw bumper? Het repareren van het beschadigde onderdeel kan in sommige gevallen voordeliger uitpakken dan deze in zijn geheel laten vervangen.
lees-verder-klein

Herstel van campers & caravans

7 Onze spuitcabine heeft een verhoogde ingang. Dit maakt het mogelijk om de camper of caravan na het schadeherstel over te spuiten.
lees-verder-klein

Al drie generaties specialist

8 Al decennia lang kunt u bij Weijer Autoschade in Leeuwarden terecht voor het schadeherstel en spuiten van uw auto.
lees-verder-klein

vraag
Bellen mag ook: 058-2886086

Back to top