Autopoetsen Leeuwarden

Je auto weer als nieuw

Autopoetsen in Leeuwarden

Een beetje autoliefhebber wast zijn auto regelmatig. Want vogelpoep en modder zijn niet alleen lelijk, maar ook veroorzakers van vlekken in de lak en roest. Maar zelfs met de beste zorg zal elke auto met verloop van tijd wat schoonheidsfoutjes krijgen.

Polijsten, ofwel autopoetsen, is dan dé manier om deze auto letterlijk weer te laten stralen. Bij Weijer autoschade in Leeuwarden kun je ook terecht voor autopoetsen.

autopoetsen Leeuwarden

Door de jaren heen kan een auto allerlei kleine beschadigingen oplopen die de auto net wat minder mooi doen voorkomen. Denk hierbij aan kleine krasjes door nagels, sleutels en wasstraatborstels, of een vaal geworden kleur van de auto door weersinvloeden.

Deze oneffenheden kunnen we weghalen met autopoetsen, hierbij polijsten we de auto met speciale middelen waarbij we een minuscuul laagje van de auto waardoor oneffenheden zoals krassen weer vlak worden en de originele kleur weer terugkomt.

Wat kost autopoetsen?

De kosten van autopoetsen hangen af van de hoeveelheid werk. Wil je de gehele auto gepoetst hebben of een enkel paneel waar veel krasjes in zitten? Neem daarom contact met ons op voor een passende offerte! Je auto in zijn geheel laten stralen? We kunnen tegelijkertijd ook bijvoorbeeld doffe koplampen herstellen of velgen repareren. Vraag naar de mogelijkheden!

Let op: autopoetsen kan alleen bij oppervlakkige krassen. Zitten er grotere krassen in je auto? Dan kunnen we die wellicht voordelig herstellen met spotrepair. Hierbij pakken we lokaal de schade aan in plaats van per paneel, waardoor de kosten beperkt blijven.

Autopoetsen in Leeuwarden door Weijer Autoschade

Op zoek naar een ervaren partij in Leeuwarden voor autopoetsen? Bij Weijer autoschade gaan we met zorg te werk om jouw auto weer te laten stralen. Wil je graag een offerte? Rijd simpelweg langs of stuur ons een e-mail.

Autopoetsen kan vaak in 1 dag. Ben je hierin geïnteresseerd? Laat het ons weten en dan houden we hier rekening mee in onze planning!

offerte
Of bel NU 058-2886086

Klanten ervaringen

No nonsens bedrijf, vriendelijke spontane mensen die kwaliteit leveren.

René Oudshoorn

Wist je dat:

starsWij al 3 generaties
specialist zijn
in schadeherstel?

photo
Je met onze
schade-fotoservice
snel meer weet?

autoWij ook voor
vervangend vervoer
kunnen zorgen?

clock
Schade soms al
in 1 dag hersteld
kan worden?

nog-meer-weijerWeetjes

Back to top