Ik heb autoschade. Wat nu?

Autoschade? Kom langs bij Weijer autoschade Leeuwarden

Je hebt autoschade. Wat nu? Autoschade brengt vaak veel vragen met zich mee, zoals: waar moet ik zijn voor schadeherstel van mijn auto? Wat zijn de kosten van het uitdeuken van mijn auto? En wat zijn de totaalkosten van het schadeherstel? Wie betaalt het schadeherstel? Moet ik nog wat regelen met mijn verzekeraar?

Wij begrijpen het dat je niet precies weet wat te doen bij autoschade. Bel ons gerust op bij vragen en wij denken met je mee. Wil je jouw schade bij ons laten verhelpen? Dan maken we een prijsopgave voor je en kunnen we direct een afspraak inplannen.

Niet in de buurt? Stuur een foto!

Mocht je niet in de gelegenheid zijn bij ons langs te komen kun je gebruik maken van onze foto service.

  1. Maak een foto van de schade. Bij het nemen van de foto’s is het verstandig om 1 foto van het gehele beschadigde deel, en 1 à 2 detailfoto’s te maken.
  1. Vergeet je hierbij niet het kenteken van het voertuig te vermelden.
  2. Je krijgt via de e-mail een offerte voor het schadeherstel van ons terug.

Direct een prijsopgave? Kom langs in Leeuwarden

Voor duidelijk antwoord op al je vragen kun je contact opnemen met Weijer Autoschade in Leeuwarden. Ben je in de buurt van Leeuwarden? Kom gerust langs! Op onze locatie Zuiderkruisweg 10 in Leeuwarden beschikken we over een modern ingerichte werkplaats met alle benodigde technische hulpmiddelen om je autoschade vakkundig te herstellen. Ook voor hele complexe autoschade kun je bij ons terecht. Onze medewerkers zijn opgeleid om de modernste auto’s kwalitatief te kunnen herstellen. We kunnen je direct een prijsopgave meegeven.

Bel of app ons op 058-2886086 

 

Vragen over autoschade in of nabij Leeuwarden?

Heb je andere vragen over autoschade? Neem contact met ons op en we zullen ons uiterste best doen om je zo goed mogelijk te kunnen helpen. Van oude tot de nieuwste auto’s; niets is ons vreemd met inmiddels meer dan 50 jaar ervaring. Wanneer je ervoor kiest om je autoschade bij Weijer te laten herstellen, word je op korte termijn geholpen. Bij Weijer Autoschade willen we je zo snel mogelijk weer de weg op helpen.

Bel of app ons op 058-2886086 

Wanneer je ervoor kiest om uw autoschade bij Weijer te laten herstellen wordt u op korte termijn geholpen. Bij Weijer Autoschade willen we je zo snel mogelijk weer de weg op helpen.

offerte
Of bel NU 058-2886086

Klanten ervaringen

Topbedrijf afspraak is afspraak !!
Altijd een mooie glans …kortom een buitenkans !!

Jan de Vries – Leeuwarden

Wist u dat:

starsWij al 3 generaties
specialist zijn
in schadeherstel?

photo
Met ons eigen
schade-fotoservice
u snel meer weet?

autoWij ook voor
vervangend vervoer
kunnen zorgen?

clock
Schade soms al
in 1 dag hersteld
kan worden?

nog-meer-weijerWeetjes

Back to top