Schadeherstel in 1 dag. Kan dat?

Schadeherstel in één dag. Kan dat?

Schadeherstel in één dag, kan dat? Ja dat kan bij autoschade Weijer in Leeuwarden! Maar, dat hangt natuurlijk wel af van de soort schade. Wij begrijpen dat het vervelend kan zijn je auto lang te moet missen door autoschade. Eenvoudige schades kunnen bij ons dan ook binnen een dag worden hersteld!

Hoe werkt schadeherstel in een dag?

Vanaf 8 uur ’s ochtends kun je de auto langsbrengen bij ons. Als je wilt kun je een leenauto meekrijgen. Om 17:00 staat je auto weer klaar om met jou de weg op te gaan.

Dit maken wij mogelijk door het gebruik van nieuwe voorbewerkingstechnieken en spuittechnieken. Een snel en goed drogende grondlaag zorgt er namelijk voor dat de auto eerder spuitklaar is dan bij de meeste andere garages. Deze nieuwe methode is dus sneller en doet geen afbreuk aan de kwaliteit van de herstelwerkzaamheden.

Neem direct contact op! 

Is schadeherstel in één dag voor mijn schade mogelijk?

Schadeherstel in een dag is mogelijk bij bijvoorbeeld schaafplekken op je auto of kleine deukjes door een paaltje. Uiteraard is deze dienst niet voor elke schade mogelijk. Wil je weten of jouw schade binnen een dag hersteld kan worden? Het handigst is natuurlijk als je even belt of kom langs bij onze garage in Leeuwarden. Of vraag je kosten op door middel van een foto! Meld vandaag nog je schade en kom er zo snel mogelijk achter wat de mogelijkheden zijn voor jou. Let op: noem vooral je voorkeur voor schadeherstel in een dag bij je aanvraag, dan kunnen we daar direct op in gaan!

Meer informatie over schadeherstel?

Autoschade Weijer is al tientallen jaren actief in Leeuwarden. Wil je meer weten over schadeherstel in z’n algemeen? Klik dan door naar onze pagina ‘autoschade’. Wil je op de hoogte blijven van onze projecten en werkwijze? Volg ons dan op Facebook en/of Instagram. Hier komen geregeld voor-en-na foto’s voorbij!

offerte
Of bel NU 058-2886086

Klanten ervaringen

Topbedrijf afspraak is afspraak !!
Altijd een mooie glans …kortom een buitenkans !!

Jan de Vries – Leeuwarden

Wist je dat:

starsWij al 3 generaties
specialist zijn
in schadeherstel?

photo
Je met onze
schade-fotoservice
snel meer weet?

autoWij ook voor
vervangend vervoer
kunnen zorgen?

clock
Schade soms al
in 1 dag hersteld
kan worden?

nog-meer-weijerWeetjes

Back to top