Schadeherstel in 1 dag. Kan dat?

Schadeherstel in een dag. Kan dat? 

Schadeherstel in een dag, kan dat? Ja dat kan bij autoschade Weijer in Leeuwarden! Wij begrijpen dat het vervelend kan zijn je auto lang te moet missen door autoschade. Eenvoudige schades kunnen bij ons dan ook binnen een dag worden hersteld!

Hoe werkt schadeherstel in een dag? 

In de ochtend, bijvoorbeeld voor je werk (we zijn om 08:00 geopend) breng je de auto naar onze garage op de Zuiderkruisweg 10 in Leeuwarden. Als je wilt kun je een leenauto meekrijgen. In de avond staat hij weer klaar om met jou de weg op te gaan. Dit maken wij mogelijk door het gebruik van nieuwe voorbewerkingstechnieken en spuittechnieken. Een snel en goed drogende grondlaag zorgt er namelijk voor dat de auto eerder spuitklaar is dan bij de meeste andere garages. Deze nieuwe methode is dus sneller en doet geen afbreuk aan de kwaliteit van de herstelwerkzaamheden.

Neem direct contact op! 

Is schadeherstel in een dag voor mijn schade mogelijk? 

Schadeherstel in een dag is mogelijk bij bijvoorbeeld schaafplekken op je auto of kleine deukjes door een paaltje. Uiteraard is deze dienst niet voor elke schade mogelijk. Wil je weten of jouw schade binnen een dag hersteld kan worden? Het handigst is natuurlijk als je even belt of kom langs bij onze garage in Leeuwarden. Of vraag je kosten op door middel van een foto! Meld vandaag nog je schade en kom er zo snel mogelijk achter wat de mogelijkheden zijn voor jou. Let op: noem vooral je voorkeur voor schadeherstel in een dag bij je aanvraag, dan kunnen we daar direct op in gaan!

Meer informatie over schadeherstel?

Autoschade Weijer is al tientallen jaren actief in Leeuwarden. Wil je meer weten over schadeherstel in z’n algemeen? Klik dan door naar onze pagina ‘autoschade’. Wil je op de hoogte blijven van onze projecten en werkwijze? Volg ons dan op Facebook en/of Instagram. Hier komen geregeld voor-en-na foto’s voorbij!

offerte
Of bel NU 058-2886086

Klanten ervaringen

Topbedrijf afspraak is afspraak !!
Altijd een mooie glans …kortom een buitenkans !!

Jan de Vries – Leeuwarden

Wist u dat:

starsWij al 3 generaties
specialist zijn
in schadeherstel?

photo
Met ons eigen
schade-fotoservice
u snel meer weet?

autoWij ook voor
vervangend vervoer
kunnen zorgen?

clock
Schade soms al
in 1 dag hersteld
kan worden?

nog-meer-weijerWeetjes

Back to top