Schadeherstel in 5 stappen

Demontage

1 Indien onderdelen van het voertuig dermate beschadigd zijn dat zij vervangen moeten worden, zullen deze onderdelen bij binnenkomst gedemonteerd worden. Ook onderdelen welke hinderlijk zijn voor het schadeherstel en de kwaliteit van het spuiten worden gedemonteerd.

Plaatbewerking

2 Op de afdeling plaatbewerking worden beschadigde onderdelen uitgedeukt. Bij grotere autoschade wordt de carrosserie recht getrokken op onze gecertificeerde Carbench richtbrug.

Voorbewerking

3 Onder voorbewerking verstaan we alle werkzaamheden die gedaan worden als voorbereiding op het spuiten. Denk hierbij aan schuren, plamuren, grondlaag aanbrengen en afplakken van niet te spuiten onderdelen. Tijdens dit proces wordt ervoor gezorgd dat de onderdelen weer net zo strak zijn als voor de aanrijding.

Spuiten

4 In onze autospuiterij in Leeuwarden worden de beschadigde delen voorzien van een nieuwe laklaag. Tussen de spuitcabines in bevindt zich onze verfmengerij, hier kan van elk merk de juiste kleur gemaakt worden. Zo komt de kleur van het gespoten onderdeel weer geheel overeen met de rest van het voertuig. Niemand zal nog kunnen zien dat u autoschade heeft gehad.

Montage en oplevering

5 Na het drogen van het spuitwerk zullen de gedemonteerde onderdelen weer worden bevestigd. Het herstel van de autoschade wordt vervolgens nog gecontroleerd. Wanneer alles akkoord wordt bevonden, staat de auto voor u klaar om de weg op te gaan.

vraag
Bellen mag ook: 058-2886086

Back to top