Schadeherstel in 5 stappen

Schadeherstel in 5 stappen

Benieuwd hoe wij schadeherstel aanpakken? Als totaalhersteller kunnen wij alles aanpakken van het herstellen een klein deukje tot een auto compleet renoveren. Het uitvoeren van het herstel van grotere schade is onder te verdelen in ongeveer 5 stappen die altijd terugkomen.

Demontage

1 Indien onderdelen van het voertuig dermate beschadigd zijn dat zij vervangen moeten worden, zullen deze onderdelen bij binnenkomst gedemonteerd worden. Ook onderdelen welke hinderlijk zijn voor het schadeherstel en de kwaliteit van het spuiten worden gedemonteerd.

Plaatbewerking

2 Op de afdeling plaatbewerking worden beschadigde onderdelen uitgedeukt. Bij grotere autoschade wordt de carrosserie recht getrokken op onze gecertificeerde Carbench richtbrug.

Voorbewerking

3 Onder voorbewerking verstaan we alle werkzaamheden die gedaan worden als voorbereiding op het spuiten. Denk hierbij aan schuren, plamuren, grondlaag aanbrengen en afplakken van niet te spuiten onderdelen. Tijdens dit proces wordt ervoor gezorgd dat de onderdelen weer net zo strak zijn als voor de aanrijding.

Spuiten

4 In onze autospuiterij in Leeuwarden worden de beschadigde delen voorzien van een nieuwe laklaag. Tussen de spuitcabines in bevindt zich onze verfmengerij, hier kan van elk merk de juiste kleur gemaakt worden. Zo komt de kleur van het gespoten onderdeel weer geheel overeen met de rest van het voertuig. Niemand zal nog kunnen zien dat u autoschade heeft gehad.

Montage en oplevering

5 Na het drogen van het spuitwerk zullen de gedemonteerde onderdelen weer worden bevestigd. Het herstel van de autoschade wordt vervolgens nog gecontroleerd. Wanneer alles akkoord wordt bevonden, staat de auto voor u klaar om de weg op te gaan.

Neem contact op met autoschade Weijer

Bij Weijer Autoschade doen wij onze uiterste best om je autoschade volledig en goed herstellen, tegen een eerlijke prijs. We zijn een familiebedrijf dat 50+ jaar in Leeuwarden actief is. Samen willen wij ervoor zorgen dat jij als klant tevreden bent met het schadeherstel van je voertuig en onze service. Wij beschikken over een modern ingerichte werkplaats met de beste en meest moderne technische hulpmiddelen om je autoschade vakkundig te herstellen. Onze medewerkers zijn opgeleid om ook de de nieuwste auto’s volgens de richtlijnen te herstellen. Wil je meer weten over ons? Volg ons dan op Facebook of Instagram. Wij plaatsen geregeld kijkjes achter de schermen waar je onze schadeherstelwerkzaamheden kunt volgen.

vraag
Bellen mag ook: 058-2886086

Back to top