Onze werkwijze

Weijer Autoschade: Hoe en wat?

Wanneer je bij onze locatie in Leeuwarden komt met je voertuig, zullen we samen met jou de schade bekijken. In overleg bespreken we wat jij wil dat er allemaal aan de auto gebeurt, en ontvang je in bijna alle gevallen ter plekke een vrijblijvende prijsopgave.

Vraag je online een offerte aan? Dan zullen we op basis van de ingestuurde foto’s een prijsopgave maken. Als de foto’s niet duidelijk genoeg zijn, vragen we je mogelijk om nog even langs te komen.

In beide gevallen plannen we na akkoord de afspraak voor het herstel in. In

Indien het een schade betreft waarbij de verzekering is ingeschakeld, kan het zo zijn dat een verzekeringsexpert bij ons langs komt om de schade te beoordelen voordat we aan de slag mogen met het herstel. Of dit het geval is, hangt meestal af van de hoogte van het schadebedrag.

Kom je uit Leeuwarden? Dan brengen we je terug naar huis wanneer je de auto komt brengen, en halen we je ook weer op als je auto opgeleverd wordt. Heb je vervangend vervoer nodig terwijl wij je schade herstellen? Dan kunnen we dit voordelig voor je regelen.

Heb je vooraf, tijdens het herstel, of na oplevering vragen over je voertuig of het herstel? Dan kun je altijd contact opnemen of langskomen.

offerte
Of bel NU 058-2886086

Klanten ervaringen

Geweldig bedrijf.
Kwaliteit, Service, Orde en Netheid.

Richard Hage – Landgraaf

Wist je dat:

starsWij al 3 generaties
specialist zijn
in schadeherstel?

photo
Je met onze
schade-fotoservice
snel meer weet?

autoWij ook voor
vervangend vervoer
kunnen zorgen?

clock
Schade soms al
in 1 dag hersteld
kan worden?

nog-meer-weijerWeetjes

Back to top