Onze werkwijze

Weijer Autoschade: Hoe en Wat?

Bij ontvangst op onze locatie in Leeuwarden zullen we samen met u de autoschade bekijken. We zullen met u doornemen wat u wilt dat er aan de auto gebeurt waarna u een prijsopgave van ons ontvangt. De prijsopgave kunt u ook aanvragen via de mail of via deze website, door ons duidelijke foto’s van uw autoschade te sturen. Na akkoord van uw kant op deze prijsopgave zullen we een afspraak met u maken over de planning voor het herstel.

Indien het een schade betreft waarbij de verzekering is ingeschakeld, kan het zo zijn dat, voor het schadeherstel, een verzekeringsexpert bij ons langs komt om de schade te beoordelen. Dit is veelal afhankelijk van de hoogte van het schadebedrag wat u invult op de achterzijde van uw schadeformulier.

Tijdens het herstel van uw voertuig kunnen wij voordelig vervangend vervoer voor u regelen. Is uw plaats van bestemming in Leeuwarden? Dan kunnen wij u brengen en bij oplevering van uw auto weer halen.

Heeft u voor, tijdens of na het herstel vragen over uw voertuig en het herstel hiervan? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen bij de autogarage.

offerte
Of bel NU 058-2886086

Klanten ervaringen

Geweldig bedrijf.
Kwaliteit, Service, Orde en Netheid.

Richard Hage – Landgraaf

Wist u dat:

starsWij al 3 generaties
specialist zijn
in schadeherstel?

photo
Met ons eigen
schade-fotoservice
u snel meer weet?

autoWij ook voor
vervangend vervoer
kunnen zorgen?

clock
Schade soms al
in 1 dag hersteld
kan worden?

nog-meer-weijerWeetjes

Back to top