Kosten opvragen schade of onderhoud

pencil  Ga naar contactformulier,
e-mail  E-mail info@autoschadeweijer.nl
whatsapp  Of Whats App: 058-2886086 

Verstuur je schade foto’s

Na het versturen van dit formulier proberen wij spoedig contact met je op te nemen. Je kunt ons ook bellen of een e-mail sturen.

  Meer informatie of opmerkingen

  Foto's bijvoegen


  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden *

  Contact informatie

  Weijer Autoschade vof
  Zuiderkruisweg 10
  8938 AP Leeuwarden
  tel. (058) 288 6086
  KvK: 67884571
  info@autoschadeweijer.nl

  phone

   

  Wij zijn geopend op

  Ma - vr: 8:00 - 17:00
  Za - zo: gesloten

  Andere manieren om een offerte op te vragen

  Kom bij ons langs

  Je kunt te allen tijde bij onze autogarage in Leeuwarden langskomen met je beschadigde voertuig. We staan altijd voor je klaar en je ontvangt direct een prijsopgave. Indien gewenst kunnen we ook direct een afspraak voor het schadeherstel inplannen.

  Foto’s e-mailen

  Je kunt ook foto’s van de schade mailen naar ons e-mailadres: info@autoschadeweijer.nl. Vergeet niet hierbij het kenteken van het voertuig te vermelden. Neem 1 foto van het gehele beschadigde deel, en 1 à 2 detailfoto’s. Dit geeft ons een duidelijk beeld van de beschadiging, zodat we een passende offerte kunnen doen. Deze ontvang je zo snel mogelijk per e-mail.

  Foto’s sturen via WhatsApp

  Neem je de foto’s met je mobiele telefoon en heb je WhatsApp? Dan kun je de foto’s ook sturen naar 0582886086 . Vergeet niet het kenteken mee te sturen, dan ontvang je zo snel mogelijk een prijsopgave.

  Foto’s insturen via de website

  Via het formulier bovenaan de pagina kun je direct foto’s insturen en een offerte opvragen. Ook in dit geval is het handig dat je 1 overzichtsfoto en 1 à 2 detailfoto’s maakt.

  Fixico app

  Als laatste is er nog de mogelijkheid om via de Fixico app een offerteaanvraag in te dienen. Weijer Autoschade is hier bij aangesloten en wij ontvangen via dit platform een bericht van uw aanvraag. Aan de hand van je aanvraag zullen we je een offerte sturen. Meer informatie vind je op www.fixico.nl

  vraag
  Bellen mag ook: 058-2886086

  Back to top