Spotrepair Friesland bij Weijer

Spotrepair Friesland

Schade aan een klein oppervlak van je auto? Die is misschien te herstellen met spotrepair! Bij deze methode pakken we enkel de specifieke beschadiging aan en wordt de auto niet gedemonteerd. Hierdoor blijven de herstelkosten beperkt. Bij Weijer Autoschade kun je terecht voor vakkundig spotrepair in Friesland.

Wanneer kan spotrepair worden toegepast?

Spotrepair kan worden toegepast bij oppervlakken tot het formaat van een A4-papier. Denk hierbij aan een enkele kras, een schram op een bumper of een deuk in een paneel.

De voordelen van spotrepair zijn:

  • Binnen een dag klaar
  • Relatief goedkope herstelwijze
  • Kwalitatief herstel
  • Geen kleurverschil t.o.v. origineel
auto restylen friesland

Wat houdt spotrepair in?

Spotrepair is een verzamelnaam voor reparaties aan één plek (een spot). Waarbij reparaties worden toegepast zonder demontage. Daardoor kan spotrepair over vrijwel de hele auto en voor veel verschillende schades worden toegepast. De herstelmethode die we toepassen hangt af van de schade. We passen meestal de volgende stappen toe bij spotrepair:

  • Herstel van de schade
  • Schuren
  • Plamuren
  • Spuiten van enkel de herstelplek
  • Poetsen

Is er geen lakschade? Dan kunnen er een aantal van deze stappen worden overgeslagen en is reparatie nog sneller. Dit noemen we ook wel restyling, ook wel bekend als uitdeuken zonder spuiten.

Wat kost spotrepair in Friesland bij Weijer?

Ondanks dat spotrepair een relatief goedkope herstelmethode is, kunnen we niet een exacte prijs voorspellen omdat deze nog steeds afhankelijk is van de plek, aard en het formaat van de schade.

Snel de kosten weten? WhatsApp ons een paar foto’s van de schade en we sturen je zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte of vul ons formulier in. Even langsrijden bij onze werkplaats in Leeuwarden mag natuurlijk ook.

Bij Weijer Autoschade staat jouw tevredenheid voorop! Al 3 generaties en 50 jaar lang helpen wij auto’s en bestuurders weer op weg.

offerte
Of bel NU 058-2886086

Klanten ervaringen

Afgelopen dinsdag de auto laten repareren, dikke prima zaak, met prima prijzen! Erg tevreden!

Reinier Leenstra

Wist je dat:

starsWij al 3 generaties
specialist zijn
in schadeherstel?

photo
Je met onze
schade-fotoservice
snel meer weet?

autoWij ook voor
vervangend vervoer
kunnen zorgen?

clock
Schade soms al
in 1 dag hersteld
kan worden?

nog-meer-weijerWeetjes

Back to top