Methodes bij kleine schadegevallen

Methodes bij kleine schadegevallen

Heb je kleine beschadigingen aan je voertuig? Geen probleem. Bij Weijer Autoschade in Leeuwarden kun je ook terecht met je kleine autoschade en hebben we verschillende methodes bij kleine schadegevallen. Door gebruik te maken van deze methodes zullen de kosten voor het herstellen van uw autoschade beperkt worden.

Om welke kleine schadegevallen gaat het?

Op deze pagina vind je een korte beschrijving van de bij Weijer Autoschade gehanteerde methodes om kleine schadegevallen te herstellen. Let op: niet alle kleine schadegevallen kunnen met behulp een van deze methodes worden verholpen. Voorbeelden van schade die met deze methodes kunnen worden gerepareerd zijn:

  • Oppervlakkige schade
  • Deukjes in plaatwerk
  • Lakschade zoals krassen en putjes
  • Scheurtjes in kunststof

Heb je een kras of deuk kleiner dan een A4? Dan kan dit voordelig hersteld worden met spotrepair. Bij spotrepair wordt het te herstellen oppervlak zo klein mogelijk gehouden waardoor de kosten beperkt blijven. De beschadiging wordt geschuurd, geplamuurd, gespoten en gepolijst tot de beschadiging niet meer zichtbaar is.
Lees hier meer

autopoetsen Leeuwarden

Polishing -oftewel polijsten- wordt gebruikt om hele oppervlakkige lakbeschadigingen te verhelpen. Voorbeelden hiervan zijn lichte krassen of kleine ‘putjes’ in de lak. Bij het polijsten wordt een speciaal poetsmiddel gebruikt waardoor de glans van de lak weer hersteld wordt. Daarom wordt dit ook wel autopoetsen genoemd.
Lees hier meer

Voor het repareren van kunststof delen, bijvoorbeeld wanneer hier een scheur in zit, zijn verschillende reparatiemogelijkheden. Zo kan er gekozen worden voor verlijmen, lassen en nieten. Afhankelijk van de soort beschadiging wordt dan de meest geschikte optie gekozen. Niet alleen voor auto’s, maar ook voor bijvoorbeeld campers en caravans!
Lees hier meer

auto restylen friesland

Restyling wordt ook wel uitdeuken zonder spuiten genoemd. Heb je bijvoorbeeld vervelende parkeerdeukjes in je portier? Dan kan restylen een goede optie zijn voor het herstellen van je autoschade als de lak niet beschadigd is. Bij restylen wordt de deuk van binnenuit vlak gedrukt, of van buitenaf naar buiten getrokken met een hulpstuk. Zo hoeft er niet gespoten te worden. Dit bespaart je aanzienlijk in kosten.
Lees hier meer

Plastic koplampen kunnen door aantasting van de zon en kleine schades dof worden. Geen fraai gezicht. Door ze te polijsten kunnen ze voordelig weer stralen alsof ze nieuw zijn. Bovendien kan het herstellen van koplampen ook een APK afkeuring voorkomen.
Lees hier meer

Vragen over onze methodes bij kleine schadegevallen?

Heb je andere vragen met betrekking tot methodes bij kleine schadegevallen? Neem contact met ons op en we zullen ons uiterste best doen om je zo goed mogelijk te kunnen helpen. Van oude tot de modernste auto’s; niks is ons te gek met inmiddels meer dan 50 jaar ervaring. Wanneer je ervoor kiest om je kleine schadegevallen bij Weijer te laten herstellen, word je op korte termijn geholpen. Bij Weijer Autoschade willen we je zo snel mogelijk weer de weg op helpen.

vraag
Bellen mag ook: 058-2886086

Back to top