Over ons

Over ons

Bij Weijer Autoschade willen wij uw autoschade volledig en goed herstellen tegen een eerlijke prijs. Wij zijn een echt familie bedrijf dat al decennia lang in Leeuwarden actief is. Samen willen wij ervoor zorgen dat u als klant tevreden bent met het schadeherstel van uw voertuig.

Onze locatie in hartje Friesland

Op onze locatie aan de Zuiderkruisweg 10 in Leeuwarden beschikken we over een modern ingerichte werkplaats met de benodigde technische hulpmiddelen om uw autoschade vakkundig te herstellen. Ook voor de complexere autoschade kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers worden opgeleid om ook de moderne auto kwalitatief te herstellen. Klik hier om in contact met ons te komen.

Onze werkwijze

Wanneer je bij onze locatie in Leeuwarden komt met je voertuig, zullen we samen met jou de schade bekijken. In overleg bespreken we wat jij wil dat er allemaal aan de auto gebeurt, en ontvang je in bijna alle gevallen ter plekke een vrijblijvende prijsopgave. Lees hier verder.

Onze gedreven vakmensen

Bij Autoschade Weijer werken we met allemaal gedreven vakmensen. Benieuwd wie wij zijn? Lees hier verder.

Al 50+ jaar en drie generaties

Sinds 1954 bevond Spuiterij De Rondweg zich aan de Verlengde Schrans in Leeuwarden. Leuk weetje: hier werden de elfstedenschaatsers in ’63 opgewarmd in de droogcabines voordat zij aan hun bittere tocht begonnen. In 1978 heeft de familie Weijer heeft zijn naam verbonden aan het autoschadeherstelbedrijf toen Tjitse Weijer het bedrijf overnam. Benieuwd naar de rest van onze historie? Lees hier verder.

Klanten ervaringen

Topbedrijf afspraak is afspraak !!
Altijd een mooie glans …kortom een buitenkans !!

Jan de Vries – Leeuwarden

Wist u dat:

Wij al 3 generaties specialist zijn in schadeherstel?

Met ons eigen schade-fotoservice u snel meer weet?

Wij ook voor vervangend vervoer kunnen zorgen?

Schade soms al in 1 dag hersteld kan worden?

Back to top