Spuiterij in Friesland (Leeuwarden)

Spuiterij in Friesland (Leeuwarden)

Ben je op zoek naar een spuiterij in Friesland (Leeuwarden), die niet alleen auto’s spuit, maar ook andere voertuigen en projecten? Dan zit je goed bij Weijer Autoschade. Naast het verhelpen van autoschade, waardoor wij vaak auto’s spuiten, nemen wij ook losse opdrachten aan voor de spuiterij. Welke wens je ook hebt, wij helpen je graag! 

Spuiterij auto’s en meer

In de afgelopen tientallen jaren hebben wij zeer uiteenlopende projecten bij de hand gehad. Van onderdelen van motors naar gehele restauratieprojecten. Projecten die binnen een dag klaar zijn, tot projecten die maanden kosten. Wij durven onszelf enorm ervaren te noemen als het gaat om het spuiten van auto’s, maar ook andere objecten, zoals:

  • Kleine vliegtuigen,
  • auto’s,
  • scooters,
  • gevelbeplating,
  • fietsen,
  • motoronderdelen,
  • exclusieve auto’s,
  • melkrobots,
  • en boten.

Spuiterij in Friesland met ervaren mensen en vrije inloop

Bij Weijer Autoschade ben je altijd van harte welkom en staat de deur open om een kijkje in onze spuiterij te nemen. Ben je benieuwd naar de status van jouw project in de spuiterij of heb je andere vragen? Dan kun je gemakkelijk langskomen en een kijkje nemen .. We zijn een erg open bedrijf en maken het iedereen zo makkelijk mogelijk. We hebben geen geheimen, je mag altijd een kijkje komen nemen in de garage en onze ervaren vakmensen aan het werk zien.

De kosten

Ben je benieuwd wat het gaat kosten om jouw auto, fiets, scooter of ander project te laten spuiten? Het makkelijkste is om even langs te komen bij onze garage in Leeuwarden. Wij kunnen dan direct voor je inschatten hoe groot het project is en wat de kosten zullen zijn.

Neem contact op met onze spuiterij in Friesland (Leeuwarden)

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project? Twijfel niet en kom bij langs in onze spuiterij centraal gelegen in het mooie Friesland. Of neem contact op door te bellen of een WhatsApp berichtje te sturen (dit kan ook inclusief foto, wat erg gemakkelijk kan zijn als het object moeilijk te vervoeren is). Je kunt vragen naar Sander. Tot snel!

offerte
Of bel NU 058-2886086

Klanten ervaringen

Geweldig bedrijf.
Kwaliteit, Service, Orde en Netheid.

Richard Hage – Landgraaf

Wist u dat:

Wij al 3 generaties specialist zijn in schadeherstel?

Met ons eigen schade-fotoservice u snel meer weet?

Wij ook voor vervangend vervoer kunnen zorgen?

Schade soms al in 1 dag hersteld kan worden?

Back to top