Velg reparatie Friesland

Velg reparatie Friesland

Het kan iedereen gebeuren: je rijdt nét iets te dicht langs de stoep en je hebt een braam op je velg. Dit is geen ernstige schade, met een kras op je velg kun je gewoon blijven rijden, maar erg balen is het wel natuurlijk. De velgen bepalen veel voor het uiterlijk van je auto.

Wanneer je de stoep erg hard raakt, of een ongeluk hebt gehad, kan het ook zijn dat de velg krom is. Dit zal je wel merken tijdens het rijden en dan is het sowieso zaak om de velg te repareren.

Cosmetische schade herstellen

Een braam of kras op je velg is zonde voor het uiterlijk van je auto. Bij deze stoeprandschade zorgen wij dat je velgen weer blinken als je ze terug krijgt. Bij kleine krassen doen we dit door ze te polijsten, mochten er stukken metaal missen dan vullen we deze op met speciale plamuur waardoor ze er uiteindelijk weer puntgaaf uit zien. Uiteraard checken we ook of ze nog recht zijn, zo niet, dan informeren we je hierover en kunnen we de velg alsnog laten richten.

Klanten ervaringen

Topbedrijf afspraak is afspraak !!
Altijd een mooie glans …kortom een buitenkans !!

Jan de Vries – Leeuwarden

Velgen spuiten

Wil je een andere kleur op je velgen? Ook dat is mogelijk, we kunnen velgen in vrijwel elke kleur spuiten. Dit doen we met de grootste zorg door ze eerst zorgvuldig schoon te maken en te schuren. Hierdoor ben je verzekerd van een goed resultaat.

Wat is verschil tussen spuiten en poedercoaten? Is een vraag die we vaak krijgen. Bij spuiten wordt vloeibare verf op de velg (in dit geval) gespoten die vervolgens droogt. De officiele naam hiervoor is natlakken. Bij poedercoaten wordt er een poeder aangebracht, wat in een oven moet uitharden. Beide methodes hebben zijn voor- en nadelen. Wij hebben ons gespecialiseerd in spuiten omdat dit een egaler en mooier resultaat geeft, toegepast kan worden op vrijwel alle materialen, grote formaten en lokale oppervlakten.

Velgen richten

Als je auto rammelt als gevolg van een kromme velg, of de band langzaam leeg loopt, moet de velg gerepareerd worden, dit noemen we “richten”. Als gevolg van een harde klap, kan het zijn dat het onderstel beschadigd is of dat de auto opnieuw uitgelijnd moet worden. Wanneer dit niet gecheckt wordt, kan het zijn dat je banden scheef afslijten, je meer brandstof verbruikt en de auto slecht op de weg ligt. Dit is natuurlijk niet veilig en kan bovendien in de papieren lopen. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Kromme velgen richten doen wij niet zelf.

Ons werkgebied

Inmiddels wordt Autoschade Weijer in Leeuwarden en omstreken steeds bekender. Daar zijn we natuurlijk blij mee en we helpen daarom ook graag mensen buiten Leeuwarden met hun autoschade. Zo zijn we onder andere actief in; Autoschade boksum, Autoschade britsum, Autoschade deinum, Autoschade goutum, Autoschade gytsjerk, Autoschade hempens, Autoschade hurdegaryp, Autoschade jellum, Autoschade jelsum, Autoschade lekkum, Autoschade marsum, Autoschade miedum, Autoschade ryptsjerk, Autoschade stiens, Autoschade tytsjerk, Autoschade warten, Autoschade wergea, Autoschade wirdum. Natuurlijk is iedereen welkom bij Autoschade Weijer. Neem contact op en we nemen graag de mogelijkheden met u door.

Weijer Autoschade helpt jou met velg reparatie in Friesland

Als universeel en gecertificeerd autoschadehersteller hebben wij alles in huis om jouw auto er weer tip-top uit te laten zien. Met meer dan 50 jaar ervaring hebben wij alles al eens gezien, en onze gedreven vakmensen staan voor je klaar om je te helpen. Daarmee zijn wij voor jou de betrouwbare partij voor velg reparatie in Friesland.

Meer informatie of offerte aanvragen?

Neem dan contact met ons op! We helpen je graag. Bel naar 058-2886086 of stuur een foto via whatsapp, dan helpen we je zo snel mogelijk.

Over Weijer Autoschade

Bij Weijer Autoschade in Leeuwarden kun je terecht voor alle soorten autoschade. Of je nu kleine parkeerschade of een grote deuk in je auto hebt, onze medewerkers zorgen voor vakkundig schadeherstel van jouw voertuig. Restauratie van klassiekers of herstel van elektrische auto’s, van mini tot bakbus. Het maakt niet uit wat voor schade je hebt, Weijer Autoschade helpt je weer op weg!

Wist u dat:

Wij al 3 generaties specialist zijn in schadeherstel?

Met ons eigen schade-fotoservice u snel meer weet?

Wij ook voor vervangend vervoer kunnen zorgen?

Schade soms al in 1 dag hersteld kan worden?

Back to top