Auto restylen in Friesland

Auto restylen Friesland

Kleine schade aan je auto laten repareren? Denk bijvoorbeeld aan deukjes ontstaan door hagel, parkeerdeukjes, stormschade of schade die is toegebracht met een fiets. Dat kan misschien wel met restylen!

auto restylen friesland

Restylen is een snelle en voordelige manier van autoschadeherstel. Om van deze schadeherstel methode gebruik te kunnen maken, moet aan 2 voorwaarden voldaan worden:

  • Het is een kleine deuk (vaak wordt het twee-euro muntstuk genoemd als voorbeeld voor de maximale maat)
  • De lak is niet beschadigd (denk aan scheuren, barsten of gaten)

Hoe werkt auto restylen?

Het restylen van auto’s wordt ook wel “uitdeuken zonder spuiten” genoemd. En dat vertelt eigenlijk al precies wat het is! We brengen de deuk nauwkeurig terug in de oude vorm met behulp van speciaal hiervoor ontwikkeld gereedschap. Afhankelijk van de plek van de deuk, wordt deze van binnenuit of van buitenaf voorzichtig en nauwkeurig teruggeduwd naar zijn oorspronkelijke vorm.

Doordat er vooraf geen barsten of gaten in de lak zitten, hoeft er niet gespoten te worden. We werken de herstelde plek af door deze te polijsten, zo zie je niets meer van de oorspronkelijke schade.

Wat als auto restylen niet kan?

Is de lak toch beschadigd, of is de plek toch te groot? Dan is restylen helaas niet mogelijk. Maar geen nood, wij kunnen alles herstellen!

Voor kleine schades is spotrepair ook een voordelige optie. Bij traditioneel schadeherstel wordt een hele plaat behandeld, maar met spotrepair houden we de te behandelen plek zo klein mogelijk waardoor de kosten beperkt blijven. Spotrepair is mogelijk voor schades tot ongeveer een A4 groot. Lees hier meer over spotrepair.

Auto restylen in Friesland bij Weijer Autoschade

Op zoek naar een hersteller die jouw auto kan restylen in Friesland? Bij Weijer autoschade in Leeuwarden gaan we met zorg te werk om jouw auto te restylen. Wil je graag een offerte? Rijd simpelweg langs of stuur ons foto’s van je schade via dit formulier, whatsapp of e-mail.

Restylen kan vaak in 1 dag. Ben je hierin geïnteresseerd? Laat het ons weten en dan houden we hier rekening mee in onze planning!

offerte
Of bel NU 058-2886086

Klanten ervaringen

No nonsens bedrijf, vriendelijke spontane mensen die kwaliteit leveren.

René Oudshoorn

Wist je dat:

starsWij al 3 generaties
specialist zijn
in schadeherstel?

photo
Je met onze
schade-fotoservice
snel meer weet?

autoWij ook voor
vervangend vervoer
kunnen zorgen?

clock
Schade soms al
in 1 dag hersteld
kan worden?

nog-meer-weijerWeetjes

Back to top