Wie zijn de klanten van Weijer autoschade?

Wie zijn de klanten van Weijer autoschade?

Wij helpen iedereen die zijn autoschade wil laten herstellen op een veilige, eerlijke en kundige manier, en tegen een eerlijke prijs! We helpen veel particulieren, organisaties en autobedrijven bij herstel van grote en kleine schades en zijn bij veel verzekeringsmaatschappijen aangesloten als schadehersteller.

Particulieren

Schadeherstel zonder verzekeraar

Je kunt bij ons altijd terecht om wat voor schadeherstel dan ook zonder tussenkomst van een verzekeraar. Een paar voorbeelden:

  • Je hebt alleen een WA of WA+ verzekering maar wil toch schade laten repareren die niet gedekt is
  • Kleine schades zoals krassen, steenslag en bumperschade. Dit is vaak goedkoper om zelf te bekostigen dan de verzekering er bij te betrekken (lees hier waarom)
  • Je auto weer laten glanzen als een spiegel door hem te laten poetsen
  • Het restaureren auto’s die economisch total-loss zijn, maar jou wel veel waard zijn

Spuiterij

Autospuiten is natuurlijk bijna altijd onderdeel van het schadeherstelproces. Maar bij ons kun je ook terecht voor het enkel spuiten van je voertuig of allerlei andere voorwerpen, zolang ze in onze cabine passen.

We geven je wat inspiratie:

  • Velgen laten spuiten
  • Ontchromen: alle zilverkleurige onderdelen bijvoorbeeld matzwart maken
  • Contrasterende details aanbrengen
  • De gehele auto spuiten in kleur naar wens
  • Motor, scooter, trike, caravan of camper spuiten
  • Gevelonderdelen, machinekast, kachelpijp, bootonderdeel…

Bedrijven met een wagenpark

Veel bedrijven met een klein of uitgebreid wagenpark zijn vaste klant bij ons. Denk hierbij aan zorginstanties, taxicentrales of rijscholen. Met ons als vaste partner weten ze precies waar ze aan toe zijn. Bovendien kunnen we indien gewenst snel werken zodat hun personeel snel weer de weg op kan.

Autohandelaren

We helpen veel autohandelaren om hun occasions in perfecte staat aan te kunnen bieden aan hun klanten. We herstellen schades, krasjes en deuken van auto’s in alle prijsklassen. Bovendien kunnen we met polijsten de auto’s weer laten blinken als een spiegel. Daarmee vliegt de auto de showroom weer uit!

Verzekeringsmaatschappijen en intermediairs

Wist je dat het vaak de verzekeringsmaatschappij is die bepaalt waar een auto met schade heengebracht wordt? Daarom is het goed om dit na te vragen als je hier zelf in wilt bepalen.

Veel verzekeringsmaatschappijen en verzekeringsintermediairs in heel Friesland weten onze deur te vinden om de schades van hun klanten bij ons te laten herstellen.

pand 5

Waarom zij allemaal kiezen voor Weijer

Wij zijn een echt familiebedrijf! Al 50 jaar en 3 generaties Weijer houdt zich bezig met autoschadeherstel in Leeuwarden, we werken voor klanten uit heel Friesland. Bij ons kun je terecht voor kundig en eerlijk schadeherstel. We denken graag met je mee over hoe we jou weer tevreden op weg kunnen helpen.

offerte
Of bel NU 058-2886086

Klanten ervaringen

We kregen goed advies. Daarna volgde een heldere afspraak. Het resultaat was zoals afgesproken. We waren heel tevreden, vooral omdat we bij andere bedrijven wat minder positieve ervaringen hebben gehad.

Eddy

Wist je dat:

starsWij al 3 generaties
specialist zijn
in schadeherstel?

photo
Je met onze
schade-fotoservice
snel meer weet?

autoWij ook voor
vervangend vervoer
kunnen zorgen?

clock
Schade soms al
in 1 dag hersteld
kan worden?

nog-meer-weijerWeetjes

Back to top