Steenslagreparatie

Voorkom erger met steenslagreparatie

Steenslag kan leiden tot roestschade en verdere degradatie van uw auto. Bij Autoschade Weijer gebruiken we de nieuwste technieken en hoogwaardige lakken om steenslag te herstellen, voorkomend dat kleine beschadigingen grotere problemen worden. Met steenslagreparatie bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Snel weer schadevrij met spotrepair

Het behandelen van steenslag met spotrepair is een efficiënte manier om kleine beschadigingen aan uw auto te herstellen. Deze methode bespaart kosten en zorgt voor een snelle en duurzame reparatie, waardoor uw auto snel weer in topstaat is.

Klanten ervaringen

Topbedrijf afspraak is afspraak !! Altijd een mooie glans …kortom een buitenkans !!

Jan de Vries – Leeuwarden

Steenslag voorkomen en beschermen

Steenslag is onvermijdelijk, maar met de juiste voorzorgsmaatregelen kunt u de impact minimaliseren. Houd afstand tot voertuigen voor u, vermijd wegen met losse steentjes, en overweeg beschermende maatregelen zoals speciale kapjes voor de motorkap.

De aanpak van steenslagreparatie bij Autoschade Weijer

Wij bieden gespecialiseerde steenslagreparatie aan om uw auto snel en effectief te herstellen. Of het nu gaat om een kleine plek of grotere schade, ons team staat klaar om uw auto weer in perfecte staat te brengen. Bel of app ons voor hulp op 058-2886086

Bij Weijer Autoschade in Leeuwarden kun je terecht voor alle soorten autoschade. Of je nu kleine parkeerschade of een grote deuk in je auto hebt, onze medewerkers zorgen voor vakkundig schadeherstel van jouw voertuig. Restauratie van klassiekers of herstel van elektrische auto’s, van mini tot bakbus. Het maakt niet uit wat voor schade je hebt, Weijer Autoschade helpt je weer op weg!

Wist u dat:

Wij al 3 generaties specialist zijn in schadeherstel?

Met ons eigen schade-fotoservice u snel meer weet?

Wij ook voor vervangend vervoer kunnen zorgen?

Schade soms al in 1 dag hersteld kan worden?

Back to top