Krassen verwijderen auto

Krassen op auto’s wegwerken

Krassen op een auto; een veelvoorkomend fenomeen waar iedere autobezitter wel eens mee te maken krijgt. De oorsprong van de kras is dikwijls een raadsel, maar daar zit u dan mee. Zoekt u een oplossing om de kras op uw voertuig weg te werken? Autoschade Weijer is dé plek waar u moet zijn voor het deskundig verwijderen van autokrassen.

Technieken voor het verwijderen van autokrassen

Je hoopt het nooit mee te maken, maar het is goed om te weten hoe je krassen op je auto kunt aanpakken. Heeft uw voertuig oppervlakkige of diepe krassen opgelopen en zoekt u naar een effectieve methode om deze te herstellen? Bij Autoschade Weijer bieden we verschillende technieken aan om krassen van alle soorten dieptes te elimineren, van polijsten tot spotrepair.

Klanten ervaringen

Topbedrijf afspraak is afspraak !! Altijd een mooie glans …kortom een buitenkans !!

Jan de Vries – Leeuwarden

Oppervlakkige en diepe krassen aanpakken

Oppervlakkige krassen op uw auto kunnen vaak met eenvoudige technieken zoals polijsten worden verwijderd, waarbij een dun laagje van de lak wordt weggenomen om de kras te elimineren. Voor diepere krassen, die verder gaan dan alleen de toplak, hebben we meer gespecialiseerde methoden zoals spotrepair of het overspuiten van het getroffen onderdeel.

De verschillende laklagen van een auto en hoe deze te herstellen

Een autolak bestaat uit meerdere lagen: de primer, de kleurlak, en de blanke toplak. Afhankelijk van de diepte van de kras en in welke laag deze zich bevindt, biedt Autoschade Weijer verschillende behandelingen aan om uw voertuig er weer als nieuw uit te laten zien.

Hoe wij krassen op uw auto herstellen

Bij Autoschade Weijer gebruiken we geavanceerde technieken om krassen op uw voertuig te herstellen, of het nu gaat om lichte oppervlakkige schade of diepe krassen die meerdere laklagen hebben aangetast. Ons team van experts beoordeelt de schade en past de meest effectieve methode toe om uw auto weer in perfecte staat te brengen.

Onze diensten in autoschadeherstel

Bij Autoschade Weijer zijn we gespecialiseerd in een breed scala aan herstelwerkzaamheden, van het verwijderen van krassen tot volledig schadeherstel. Of het nu gaat om een kleine parkeerschade of een grote deuk, wij zorgen dat uw auto er weer als nieuw uitziet.

Preventie en behandeling van autokrassen

Het is belangrijk om uw auto goed te onderhouden om krassen en andere schades te voorkomen. Wij bieden ook diensten aan voor het beschermen van uw lak, zoals waxen na het polijsten, om uw auto te beschermen tegen nieuwe schades.

Voorbeeld van succesvol herstel van autokrassen

Een klant kwam naar ons toe met een auto vol diepe krassen, zichtbaar tot op het metaal. Door onze expertise in spotrepair en lakherstel hebben we de schade volledig kunnen herstellen, waarbij de auto er weer uitzag als nieuw, zonder sporen van de eerdere krassen.

Bel of app ons voor hulp op 058-2886086

Over Weijer Autoschade Bij Weijer Autoschade in Leeuwarden kun je terecht voor alle soorten autoschade. Of je nu kleine parkeerschade of een grote deuk in je auto hebt, onze medewerkers zorgen voor vakkundig schadeherstel van jouw voertuig. Restauratie van klassiekers of herstel van elektrische auto’s, van mini tot bakbus. Het maakt niet uit wat voor schade je hebt, Weijer Autoschade helpt je weer op weg!

Wist u dat:

Wij al 3 generaties specialist zijn in schadeherstel?

Met ons eigen schade-fotoservice u snel meer weet?

Wij ook voor vervangend vervoer kunnen zorgen?

Schade soms al in 1 dag hersteld kan worden?

Back to top