Herstellen wij ook kunststofdelen, campers en caravans bij Autoschade Weijer?

Herstellen wij ook kunststofdelen, campers en caravans?

Jazeker, wij herstellen ook kunststofdelen, campers en caravans! Je hoeft dus niet direct te denken aan het vervangen van kunststof onderdelen. Bel ons of kom langs om te vragen naar de mogelijkheden. Maak een foto van het onderdeel welke je graag wilt laten herstellen en stuur deze naar ons op. Wij kunnen makkelijk en snel voor je inschatten of je kunststofdelen, camper of caravan herstelt kan worden in onze garage in Leeuwarden. 

Herstellen van kunststofdelen met reparatiemethoden kunststoflassen en kunststof nieten

Heb je een scheur in je bumper? Vaak denkt men dat kunststofonderdelen niet herstelt kunnen worden en dus in zijn geheel vervangen moeten worden. Met deze denkwijze kunnen de kosten uiteraard enorm oplopen. Bij Weijer Autoschade bestaat de mogelijkheid om de kunststof onderdelen te repareren.

Hoe gaat dit precies in zijn werk? Om kunststofdelen te kunnen repareren gebruiken wij de reparatiemethoden kunststoflassen of kunststof “nieten”. Het repareren van het beschadigde onderdeel kan op deze manier voordeliger uitpakken dan wanneer je deze in zijn geheel laat vervangen. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, stuur ons een WhatsApp bericht of kom even langs in Leeuwarden!

Kunststofdelen herstellen van camper of caravan

Ook wanneer je schade hebt aan je camper of caravan kun je bij onze autogarage in Leeuwarden terecht. Hier zijn we volledig op ingericht. Onze spuitcabine heeft een verhoogde ingang. Dit maakt het mogelijk om de camper of caravan na het schadeherstel over te spuiten. Het eindresultaat zal daardoor zo optimaal zijn dat je niets meer van de schade terugziet.

Meer informatie over kunststofdelen herstellen

Heb je naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen over het herstellen van kunststofdelen, caravans en campers? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust eens contact met ons op of kom langs bij onze garage in Leeuwarden. Ook kun je door middel van ons handige ‘schade’ formulier op de website kosten opvragen. Je kunt dan heel gemakkelijk een foto of een aantal foto’s toevoegen aan je bericht, zodat wij gericht advies kunnen geven inclusief een kostenplaatje. Hoe gemakkelijk is dat? 

offerte
Of bel NU 058-2886086

Klanten ervaringen

Topbedrijf afspraak is afspraak !!
Altijd een mooie glans …kortom een buitenkans !!

Jan de Vries – Leeuwarden

Wist je dat:

starsWij al 3 generaties
specialist zijn
in schadeherstel?

photo
Je met onze
schade-fotoservice
snel meer weet?

autoWij ook voor
vervangend vervoer
kunnen zorgen?

clock
Schade soms al
in 1 dag hersteld
kan worden?

nog-meer-weijerWeetjes

Back to top