Velgen spuiten

Velgen spuiten voor een nieuwe look

Het spuiten van velgen is een effectieve manier om ze er weer als nieuw uit te laten zien, vooral bij stoeprandschade of corrosie. Onze professionele aanpak zorgt ervoor dat uw velgen in elke gewenste kleur gespoten kunnen worden, wat resulteert in een strakke en glanzende afwerking.

Voordelen van velgen spuiten

Het laten spuiten van velgen biedt verschillende voordelen, zoals een mooier en gladder eindresultaat vergeleken met andere methoden. U heeft een ruime keuze aan kleuren en effecten, waardoor bijna elke gewenste look mogelijk is.

Klanten ervaringen

Topbedrijf afspraak is afspraak !! Altijd een mooie glans …kortom een buitenkans !!

Jan de Vries – Leeuwarden

Spuiten vs. poedercoaten

Bij het spuiten van velgen wordt een strakke, dunne laklaag aangebracht, wat zorgt voor een gladder resultaat en een hogere glansgraad dan bij poedercoaten. Het grootste voordeel is de uitgebreide keuze in kleuren en effecten, waaronder zelfs spiegelend chrome.

Velgen spuiten bij Autoschade Weijer

Bij Autoschade Weijer zorgen we voor een onberispelijk resultaat bij het spuiten van uw velgen, dankzij het gebruik van hoogwaardige lakken. Dit niet alleen verfraait uw velgen, maar geeft uw gehele auto een nieuwe uitstraling. Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Bel of app ons voor hulp op 058-2886086.

Over Weijer Autoschade Bij Weijer Autoschade in Leeuwarden kun je terecht voor alle soorten autoschade. Of je nu kleine parkeerschade of een grote deuk in je auto hebt, onze medewerkers zorgen voor vakkundig schadeherstel van jouw voertuig. Restauratie van klassiekers of herstel van elektrische auto’s, van mini tot bakbus. Het maakt niet uit wat voor schade je hebt, Weijer Autoschade helpt je weer op weg!

Wist u dat:

Wij al 3 generaties specialist zijn in schadeherstel?

Met ons eigen schade-fotoservice u snel meer weet?

Wij ook voor vervangend vervoer kunnen zorgen?

Schade soms al in 1 dag hersteld kan worden?

Back to top