Hagelschade auto

Hagelschade aan jeauto? Laat het snel herstellen!

Is je auto beschadigd door hagelschade? Hagel kan in korte tijd veel schade aanrichten aan je voertuig. Het is belangrijk om hagelschade snel te laten repareren, zodat de waarde van je auto behouden blijft. Bij Autoschade Weijer zijn wij gespecialiseerd in het vakkundig herstellen van autoschade door hagel.

Wat te doen bij hagelschade?

Je hoopt het nooit mee te maken, maar het is goed om voorbereid te zijn. Als je auto is getroffen door hagel, is het belangrijk om de volgende stappen te ondernemen:

  • Maak foto’s van de hagelschade en de hagelstenen, indien mogelijk
  • Neem direct contact op met je verzekeraar
  • Informeer naar de mogelijkheden voor het herstellen van de hagelschade
  • Kies voor een betrouwbare schadehersteller, zoals Autoschade Weijer

Onze ervaren vakmensen staan klaar om je auto weer in topconditie te brengen. Wij werken samen met alle grote verzekeraars, waardoor het herstellen van hagelschade snel en eenvoudig geregeld kan worden.

Klanten ervaringen

Topbedrijf afspraak is afspraak !!
Altijd een mooie glans …kortom een buitenkans !!

Jan de Vries – Leeuwarden

Schade vakkundig hersteld met behoud van waarde

Bij Autoschade Weijer herstellen wij hagelschade op een efficiënte en hoogwaardige manier. Dankzij onze moderne technieken, zoals uitdeuken zonder spuiten, kunnen wij hageldeuken verwijderen zonder de laklaag van uw auto te beschadigen. Hierdoor blijft de waarde van je auto behouden en ziet uw voertuig er weer uit als nieuw.

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het herstellen van auto schade hagel. Je kunt erop vertrouwen dat je auto bij ons in goede handen is. Wij streven ernaar om de reparatie zo snel mogelijk uit te voeren, zodat je weer veilig en zorgeloos de weg op kunt. Bel of app ons voor hulp op 058-2886086

Ons werkgebied

Inmiddels wordt Autoschade Weijer in Leeuwarden en omstreken steeds bekender. Daar zijn we natuurlijk blij mee en we helpen daarom ook graag mensen buiten Leeuwarden met hun autoschade. Zo zijn we onder andere actief in; Autoschade boksum, Autoschade britsum, Autoschade deinum, Autoschade goutum, Autoschade gytsjerk, Autoschade hempens, Autoschade hurdegaryp, Autoschade jellum, Autoschade jelsum, Autoschade lekkum, Autoschade marsum, Autoschade miedum, Autoschade ryptsjerk, Autoschade stiens, Autoschade tytsjerk, Autoschade warten, Autoschade wergea, Autoschade wirdum. Natuurlijk is iedereen welkom bij Autoschade Weijer. Neem contact op en we nemen graag de mogelijkheden met u door.

Over Weijer Autoschade

Bij Weijer Autoschade in Leeuwarden kun je terecht voor alle soorten autoschade. Of je nu kleine parkeerschade of een grote deuk in je auto hebt, onze medewerkers zorgen voor vakkundig schadeherstel van jouw voertuig. Restauratie van klassiekers of herstel van elektrische auto’s, van mini tot bakbus. Het maakt niet uit wat voor schade je hebt, Weijer Autoschade helpt je weer op weg!

Wist u dat:

Wij al 3 generaties specialist zijn in schadeherstel?

Met ons eigen schade-fotoservice u snel meer weet?

Wij ook voor vervangend vervoer kunnen zorgen?

Schade soms al in 1 dag hersteld kan worden?

Back to top