Friesland – autoschade herstel

Friesland – autoschade herstel

Schade aan je auto is ontzettend vervelend. Wij begrijpen het dat je niet precies weet wat te doen bij autoschade. Zoek je in Friesland een bedrijf die gespecialiseerd is in autoschade herstel? Met meer dan 40 jaar ervaring weten wij precies hoe we je kunnen helpen bij je autoschade. Wij helpen je met het schadeformulier, de administratieve afwikkeling en de auto zelf. Ook kun je gebruik maken van onze service, zoals een leenauto.

Woonachtig in Friesland en toe aan autoschade herstel?

In Friesland autoschade herstel regelen? Kom dan langs in dé hoofdstad van het mooie Friesland, om Weijer autoschade te bezoeken. Op onze centrale locatie “Zuiderkruisweg 10” in Leeuwarden beschikken we over een modern ingerichte werkplaats met alle benodigde technische hulpmiddelen om je autoschade vakkundig te herstellen.

Werkwijze van Weijer Autoschade

Als je met schade bij ons komt, neem dan graag je kentekenpapieren en de groene kaart mee. Wat wij verder moeten weten is: de schade datum en de oorzaak van de schade. We kijken samen naar de schade, noteren de nodige gegevens en maken foto’s. Na beoordeling van de schade maken wij een schadedossier aan. Er kan daarna een afspraak voor reparatie van je auto worden ingepland, waarbij je gebruik kunt maken van vervangend vervoer of van onze haal- en brengservice. Voor schades die niet via de verzekering gaan, bieden wij je graag vrijblijvend een offerte. Daarnaast kunnen we ook oplossingen bieden voor roestschade en lakschade.

Niet in de buurt? Stuur een foto!

Mocht je niet in de gelegenheid zijn bij ons langs te komen kun je gebruik maken van onze fotoservice. Maak een foto van de schade. Bij het nemen van de foto’s is het verstandig om één foto van het gehele beschadigde deel, en 1 à 2 detailfoto’s te maken.

Vergeet je hierbij niet het kenteken van het voertuig te vermelden. Je krijgt via de e-mail een offerte voor het schadeherstel van ons terug.

Meer informatie over ons autoschade bedrijf in Leeuwarden

Bij Weijer Autoschade willen wij je autoschade volledig en goed herstellen tegen een eerlijke prijs. We zijn een echt familiebedrijf dat decennialang in Leeuwarden actief is. Samen willen wij ervoor zorgen dat jij als klant tevreden bent met het schadeherstel van je voertuig. Wij beschikken over een modern ingerichte werkplaats met de benodigde technische hulpmiddelen om je autoschade vakkundig te herstellen. Onze medewerkers worden opgeleid om ook de moderne auto kwalitatief te herstellen. Wil je meer weten over ons team, onze werkwijze en onze herstelwerkzaamheden? Volg ons dan op Facebook of Instagram. Wij plaatsen geregeld updates over ons bedrijf.

offerte
Of bel NU 058-2886086

Klanten ervaringen

Topbedrijf afspraak is afspraak !!
Altijd een mooie glans …kortom een buitenkans !!

Jan de Vries – Leeuwarden

Wist u dat:

starsWij al 3 generaties
specialist zijn
in schadeherstel?

photo
Met ons eigen
schade-fotoservice
u snel meer weet?

autoWij ook voor
vervangend vervoer
kunnen zorgen?

clock
Schade soms al
in 1 dag hersteld
kan worden?

nog-meer-weijerWeetjes

Back to top