Uw verzekering en garantie

Uw verzekering en garantie

Indien u het schadebedrag wilt laten betalen door uw verzekeringsmaatschappij is het verstandig vooraf te kijken naar de hoogte van het bedrag en de wijze waarop de autoschade tot stand is gekomen.

Is de schade veroorzaakt door iemand anders en is deze tegenpartij bekend? Dan kunt u ten alle tijden de kosten bij de verzekeraar claimen. Dit komt omdat de WA (wettelijke aansprakelijkheid) verzekering van de tegenpartij dit vergoedt. Zorg daarom dat je altijd het schadeformulier invult samen met de tegenpartij.

Wanneer u zelf verantwoordelijk bent voor het beschadigen van uw voertuig en u bent niet casco/all risk verzekerd, dan zult u zelf het schadeherstel moeten betalen. Bent u wél casco/all risk verzekerd? Dan kunt u altijd het schadebedrag door uw verzekeraar laten uitkeren. Het is echter wel verstandig om eerst in te schatten wat reparatie zou kosten. Wanneer u uw verzekeraar inschakelt kan het zijn dat uw no-claim korting lager wordt, waardoor uw verzekeringspremie omhoog zal gaan. In sommige gevallen kan het dus lonen om toch zelf de schade te betalen (bijvoorbeeld bij kleine schades).

 

De keuze voor een hersteller

De eerste ingeving bij het kiezen van een schadeherstelbedrijf, is meestal om een hersteller te kiezen die aangesloten is bij uw verzekeraar. Dit is echter vaak niet verplicht.

U kunt in veel gevallen nog altijd zelf de keuze maken welk schadeherstelbedrijf u inschakelt. Als u voor Weijer autoschade kiest, kiest u voor persoonlijke aandacht. We hebben altijd persoonlijk contact om de beste service te kunnen geven, we luisteren we naar uw wensen en kijken samen naar de beste oplossing die past bij uw situatie. Bij ons bent u altijd van harte welkom en staan we voor u klaar. Als uw verzekeraar niet bij ons aangesloten is, maar u wilt wel een persoonlijke behandeling, kunt u gewoon bij ons terecht. Neemt u in dat geval uw verzekeringspapieren mee?

offerte
Of bel NU 058-2886086

Garantie

Weijer Autoschade is een FOCWA gecertificeerd bedrijf. Dit betekent dat u vier jaar garantie ontvangt op de herstelwerkzaamheden. U ontvangt hiervoor bij oplevering het FOCWA Automotive Garantiebewijs. Meer informatie omtrent FOCWA bedrijven kunt u vinden op focwa.nl.

Klanten ervaringen

Topbedrijf afspraak is afspraak !!
Altijd een mooie glans …kortom een buitenkans !!

Jan de Vries – Leeuwarden

Wist u dat:

starsWij al 3 generaties
specialist zijn
in schadeherstel?

photo
Met ons eigen
schade-fotoservice
u snel meer weet?

autoWij ook voor
vervangend vervoer
kunnen zorgen?

clock
Schade soms al
in 1 dag hersteld
kan worden?

nog-meer-weijerWeetjes

Back to top