Uw verzekering en garantie

Uw verzekering en garantie

Indien u het schadebedrag wilt laten betalen door uw verzekeringsmaatschappij is het verstandig vooraf te kijken naar de hoogte van het bedrag en de wijze waarop de autoschade tot stand is gekomen.
Is de schade veroorzaakt door iemand anders en is deze tegenpartij bekend? Dan kunt u ten alle tijden de kosten bij de verzekeraar claimen.

Wanneer u zelf verantwoordelijk bent voor het beschadigen van uw voertuig en u bent niet casco/all risk verzekerd, dan zult u zelf het schadeherstel moeten betalen. Bent u wél casco/all risk verzekerd? Dan kunt u altijd het schadebedrag door uw verzekeraar laten uitkeren. Gevolg hiervan kan wel zijn dat uw no-claim korting lager wordt, waardoor uw verzekeringspremie omhoog zal gaan. In sommige gevallen kan het dus lonen om toch zelf de schade te betalen (bijvoorbeeld bij kleine schades).

Veel verzekeraars willen dat u naar een bij hun aangesloten schadeherstelbedrijf gaat om uw schade te laten herstellen. U kunt echter in veel gevallen nog altijd zelf de keuze maken welk schadeherstelbedrijf u inschakelt. Bij Weijer Autoschade bent u altijd van harte welkom en wij staan altijd voor u klaar om voor u de beste keuze te vinden. Neemt u in dat geval uw verzekeringspapieren mee?

Garantie

Weijer Autoschade is een FOCWA gecertificeerd bedrijf. Dit betekent dat u vier jaar garantie ontvangt op de herstelwerkzaamheden. U ontvangt hiervoor bij oplevering het FOCWA Automotive Garantiebewijs. Meer informatie omtrent FOCWA bedrijven kunt u vinden op focwa.nl.

offerte
Of bel NU 058-2886086

Klanten ervaringen

Topbedrijf afspraak is afspraak !!
Altijd een mooie glans …kortom een buitenkans !!

Jan de Vries – Leeuwarden

Wist u dat:

starsWij al 3 generaties
specialist zijn
in schadeherstel?

photo
Met ons eigen
schade-fotoservice
u snel meer weet?

autoWij ook voor
vervangend vervoer
kunnen zorgen?

clock
Schade soms al
in 1 dag hersteld
kan worden?

nog-meer-weijerWeetjes

Back to top