Autoschade Lekkum

Autoschade Lekkum

Heeft je auto schade opgelopen in Lekkum en ben je op zoek naar een betrouwbare en efficiënte herstelservice? Dichtbij Lekkum vind je Autoschade Weijer, waar we een professionele oplossing bieden voor het herstellen van alle soorten autoschade. Of het nu gaat om een kleine kras of een grote deuk, onze ervaren specialisten zorgen dat je auto weer in topconditie komt.

We begrijpen dat autoschade een onverwachte onderbreking van je dagelijkse routine kan zijn en we doen er alles aan om dit ongemak zo klein mogelijk te houden. Met onze uitgebreide ervaring en moderne faciliteiten zijn we uitgerust om elke uitdaging aan te gaan.

Waarom kiezen voor Autoschade Weijer in Lekkum

  • Vakkundig herstel: Onze experts passen de meest actuele technieken toe om autoschade te herstellen.
  • Snelle service: We doen er alles aan om je auto zo snel mogelijk te repareren, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.
  • Klanttevredenheid is ons doel: We houden je voortdurend op de hoogte van de voortgang en streven naar jouw volledige tevredenheid.

Klanten ervaringen

Topbedrijf afspraak is afspraak !!
Altijd een mooie glans …kortom een buitenkans !!

Jan de Vries – Leeuwarden

Onze hersteldiensten

Bij Autoschade Weijer kun je terecht voor een uitgebreid aanbod aan herstelservices:

 • Carrosserieherstel
 • Bumperreparatie
 • Herstel van parkeerschade
 • Velgenreparatie
 • Professioneel spuitwerk
 • Anti-roestbehandelingen

Professioneel herstel van jouw autoschade in Lekkum

Woon je in Lekkum en heb je autoschade? Autoschade Weijer is jouw ideale partner voor een professionele aanpak van alle soorten schade. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of kom langs in onze werkplaats. Wij zorgen dat je snel en veilig weer op weg bent.

Neem contact op met Weijer Autoschade

Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via de onderstaande gegevens:

We staan klaar om je te helpen met professioneel advies en uitstekend autoschadeherstel. Bij Weijer Autoschade is jouw auto in goede handen.

Over Weijer Autoschade

Bij Weijer Autoschade in Leeuwarden kun je terecht voor alle soorten autoschade. Of je nu kleine parkeerschade of een grote deuk in je auto hebt, onze medewerkers zorgen voor vakkundig schadeherstel van jouw voertuig. Restauratie van klassiekers of herstel van elektrische auto’s, van mini tot bakbus. Het maakt niet uit wat voor schade je hebt, Weijer Autoschade helpt je weer op weg!

Wist u dat:

Wij al 3 generaties specialist zijn in schadeherstel?

Met ons eigen schade-fotoservice u snel meer weet?

Wij ook voor vervangend vervoer kunnen zorgen?

Schade soms al in 1 dag hersteld kan worden?

Back to top