Autoschade Jellum

Autoschade Jellum

Heeft jouw auto schade opgelopen in Jellum en ben je op zoek naar een deskundige en snelle herstelservice? Autoschade Weijer, gevestigd in de buurt van Jellum, biedt een professionele aanpak voor het repareren van alle soorten autoschade. Van een hinderlijke kras tot een diepe deuk, ons team van deskundige specialisten zorgt dat jouw voertuig weer in topconditie komt.

Wij realiseren ons dat autoschade een ongewenste verstoring is van je dagelijkse routine en zetten ons in om je zo min mogelijk overlast te bezorgen. Met onze uitgebreide ervaring en geavanceerde faciliteiten zijn we uitgerust om elke uitdaging het hoofd te bieden.

Waarom Autoschade Weijer de juiste keuze is

  • Deskundig herstel: Onze professionals passen de meest moderne hersteltechnieken toe.
  • Efficiënte service: Ons doel is om je auto zo snel mogelijk te repareren, zonder compromissen op het gebied van kwaliteit.
  • Klanttevredenheid is onze prioriteit: We houden je actief op de hoogte van de voortgang en streven naar jouw volledige tevredenheid.

Klanten ervaringen

Topbedrijf afspraak is afspraak !!
Altijd een mooie glans …kortom een buitenkans !!

Jan de Vries – Leeuwarden

Onze herstelservices

Je kunt bij Autoschade Weijer terecht voor een uitgebreid aanbod aan hersteldiensten:

  • Carrosserieherstel
  • Reparatie van bumpers
  • Herstel van parkeerschade
  • Velgenreparatie
  • Vakkundig spuitwerk
  • Anti-roest behandelingen

Vakkundig herstel van jouw autoschade

Woon je in Jellum en heb je autoschade? Autoschade Weijer is jouw ideale partner voor een vakkundige afhandeling van alle soorten schade. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of bezoek onze werkplaats. Wij zorgen ervoor dat je snel en met een gerust hart weer op weg bent.

Neem contact op met Weijer Autoschade

Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via de onderstaande gegevens:

We staan klaar om je te helpen met professioneel advies en uitstekend autoschadeherstel. Bij Weijer Autoschade is jouw auto in goede handen.

Over Weijer Autoschade

Bij Weijer Autoschade in Leeuwarden kun je terecht voor alle soorten autoschade. Of je nu kleine parkeerschade of een grote deuk in je auto hebt, onze medewerkers zorgen voor vakkundig schadeherstel van jouw voertuig. Restauratie van klassiekers of herstel van elektrische auto’s, van mini tot bakbus. Het maakt niet uit wat voor schade je hebt, Weijer Autoschade helpt je weer op weg!

Wist u dat:

Wij al 3 generaties specialist zijn in schadeherstel?

Met ons eigen schade-fotoservice u snel meer weet?

Wij ook voor vervangend vervoer kunnen zorgen?

Schade soms al in 1 dag hersteld kan worden?

Back to top