Autoschade Hempens

Autoschade Hempens

Heeft jouw auto schade opgelopen in Hempens en ben je op zoek naar een deskundige en snelle herstelservice? Autoschade Weijer in Leeuwarden, gelegen nabij Hempens, is jouw antwoord op het herstellen van alle typen autoschade. Van een hinderlijke kras tot een omvangrijke deuk, ons team van deskundige specialisten staat klaar om jouw auto weer in topconditie te brengen.

Wij realiseren ons dat autoschade een ongewenste verstoring is van je dagelijkse bezigheden en zetten ons volledig in om het ongemak voor jou zo klein mogelijk te houden. Met onze uitgebreide ervaring en geavanceerde werkplaats zijn we uitgerust om elke uitdaging het hoofd te bieden.

Waarom Autoschade Weijer de beste keuze is voor jou

  • Deskundig herstel: Onze specialisten zijn opgeleid in de meest actuele methoden voor het herstellen van autoschade.
  • Efficiënte service: Ons doel is om je auto zo snel mogelijk te repareren, zonder compromissen op het gebied van kwaliteit.
  • Klanttevredenheid is onze prioriteit: We houden je voortdurend op de hoogte van de voortgang en streven naar jouw volledige tevredenheid.

Klanten ervaringen

Topbedrijf afspraak is afspraak !!
Altijd een mooie glans …kortom een buitenkans !!

Jan de Vries – Leeuwarden

Ons aanbod van diensten

Je kunt bij Autoschade Weijer terecht voor een uitgebreid aanbod aan hersteldiensten:

 • Herstel van carrosserieschade
 • Reparatie van bumperschade
 • Herstel van parkeerschade
 • Velgenreparatie
 • Professioneel spuitwerk
 • Behandelingen tegen roest

Professioneel herstel van jouw autoschade

Woon je in Hempens en ben je geconfronteerd met autoschade? Autoschade Weijer is jouw ideale partner voor een vakkundige aanpak van alle soorten schade. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of bezoek onze werkplaats. Wij zorgen ervoor dat je snel en veilig weer op weg bent.

Neem contact op met Weijer Autoschade

Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via de onderstaande gegevens:

We staan klaar om je te helpen met professioneel advies en uitstekend autoschadeherstel. Bij Weijer Autoschade is jouw auto in goede handen.

Over Weijer Autoschade

Bij Weijer Autoschade in Leeuwarden kun je terecht voor alle soorten autoschade. Of je nu kleine parkeerschade of een grote deuk in je auto hebt, onze medewerkers zorgen voor vakkundig schadeherstel van jouw voertuig. Restauratie van klassiekers of herstel van elektrische auto’s, van mini tot bakbus. Het maakt niet uit wat voor schade je hebt, Weijer Autoschade helpt je weer op weg!

Wist u dat:

Wij al 3 generaties specialist zijn in schadeherstel?

Met ons eigen schade-fotoservice u snel meer weet?

Wij ook voor vervangend vervoer kunnen zorgen?

Schade soms al in 1 dag hersteld kan worden?

Back to top