Autoschade Goutum

Autoschade Goutum

Heeft jouw auto schade opgelopen in Goutum? Dan zoek je ongetwijfeld naar een herstelservice die zowel betrouwbaar als efficiënt is. Gelegen in de nabijheid van Goutum, biedt Autoschade Weijer in Leeuwarden een uitkomst voor het herstellen van elke vorm van autoschade. Van een hinderlijke kras tot een aanzienlijke deuk, ons team van deskundige specialisten staat klaar om jouw auto weer in optimale conditie te brengen.

Wij zijn ons er volledig van bewust dat autoschade een ongewenste verstoring is en streven ernaar om jouw hinder zo veel mogelijk te beperken. Met onze uitgebreide ervaring in het vakgebied en een uitgebreide werkplaats zijn wij uitgerust om elke uitdaging het hoofd te bieden.

Waarom Autoschade Weijer de beste keuze is voor jou?

   • Deskundige reparatie: Onze professionals zijn opgeleid in de meest geavanceerde methoden voor het herstellen van autoschade.
   • Efficiënte service: Het is ons doel om jouw auto in zo kort mogelijke tijd te repareren, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.
   • Klanttevredenheid: Jouw tevredenheid is onze prioriteit. We houden je voortdurend op de hoogte van onze vorderingen.

Klanten ervaringen

Topbedrijf afspraak is afspraak !!
Altijd een mooie glans …kortom een buitenkans !!

Jan de Vries – Leeuwarden

Ons aanbod

Autoschade Weijer biedt een uitgebreid aanbod aan hersteldiensten:

 • Herstel van carrosserieschade
 • Reparatie van bumperschade
 • Oplossen van parkeerschade
 • Velgenreparatie
 • Professioneel spuitwerk
 • Behandeling tegen roest

Professioneel herstel van jouw autoschade

Woon je in Goutum en ben je geconfronteerd met autoschade? Dan is Autoschade Weijer jouw ideale partner voor een vakkundige aanpak van alle soorten schadeherstel. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of breng een bezoek aan onze werkplaats. Wij garanderen dat je snel weer met een veilig gevoel de weg op kunt.

Neem contact op met Weijer Autoschade

Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via de onderstaande gegevens:

We staan klaar om je te helpen met professioneel advies en uitstekend autoschadeherstel. Bij Weijer Autoschade is jouw auto in goede handen.

Over Weijer Autoschade

Bij Weijer Autoschade in Leeuwarden kun je terecht voor alle soorten autoschade. Of je nu kleine parkeerschade of een grote deuk in je auto hebt, onze medewerkers zorgen voor vakkundig schadeherstel van jouw voertuig. Restauratie van klassiekers of herstel van elektrische auto’s, van mini tot bakbus. Het maakt niet uit wat voor schade je hebt, Weijer Autoschade helpt je weer op weg!

Wist u dat:

Wij al 3 generaties specialist zijn in schadeherstel?

Met ons eigen schade-fotoservice u snel meer weet?

Wij ook voor vervangend vervoer kunnen zorgen?

Schade soms al in 1 dag hersteld kan worden?

Back to top