Autoschade bedrijf Friesland Leeuwarden

Autoschadebedrijf Friesland Leeuwarden

Schade aan je auto is al vervelend genoeg. En dan moet je ook nog eens een schadeformulier invullen en de schade laten verhelpen. Wij begrijpen het dat je niet precies weet wat te doen bij autoschade. Als autoschade bedrijf in Leeuwarden met meer dan 40 jaar ervaring weten wij precies hoe we je kunnen helpen. Wij helpen je met het schadeformulier, de administratieve afwikkeling en de auto zelf. Ook kun je gebruik maken van onze service.

Onze autoschade bedrijf is gelegen op een centrale plek in Leeuwarden

Ons autoschade bedrijf in Leeuwarden, dé hoofdstad van het mooie Friesland, bevindt zich op een centrale plek. Op onze locatie “Zuiderkruisweg 10” in Leeuwarden beschikken we over een modern ingerichte werkplaats met alle benodigde technische hulpmiddelen om je autoschade vakkundig te herstellen.

Schade? Zo gaan wij te werk

Als je met schade bij ons komt, vragen wij je kentekenpapieren en de groene kaart. Neem deze dus mee. Verder stellen wij een aantal praktische vragen zoals: wat is de schade datum en wat is de oorzaak van de schade? We kijken samen naar de schade, wij noteren de nodige gegevens en maken foto’s. Na beoordeling van de schade wordt er een schadedossier aangemaakt. Er kan direct een afspraak voor reparatie van je auto worden ingepland, waarbij je gebruik kunt maken van vervangend vervoer of onze haal- en brengservice. Voor schades die niet via de verzekering gaan, kunnen wij je vrijblijvend een offerte bieden. Daarnaast kunnen we je ook helpen bij roestschade en lakschade.

In Friesland en toe aan autoschade herstel? Stuur een foto via WhatsApp.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn bij ons in Leeuwarden langs te komen kun je gebruik maken van onze fotoservice. Maak een foto van de schade. Bij het nemen van de foto’s is het verstandig om één foto van het gehele beschadigde deel, en 1 à 2 detailfoto’s te maken.

Vergeet je hierbij niet het kenteken van het voertuig te vermelden. Je krijgt via de e-mail een offerte voor het schadeherstel van ons terug.

Neem contact op met autoschade Weijer

Bij Weijer Autoschade doen wij onze uiterste best om je autoschade volledig en goed herstellen, tegen een eerlijke prijs. We zijn een familiebedrijf dat decennialang in Leeuwarden actief is. Samen willen wij ervoor zorgen dat jij als klant tevreden bent met het schadeherstel van je voertuig en onze service. Wij beschikken over een modern ingerichte werkplaats met de beste en modernste technische hulpmiddelen om je autoschade vakkundig te herstellen. Onze medewerkers worden opgeleid om ook de moderne auto kwalitatief te herstellen. Wil je meer weten over ons? Volg ons dan op Facebook of Instagram. Wij plaatsen geregeld updates over ons bedrijf.

Klanten ervaringen

Topbedrijf afspraak is afspraak !!
Altijd een mooie glans …kortom een buitenkans !!

Jan de Vries – Leeuwarden

Over Weijer Autoschade

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Wist u dat:

Wij al 3 generaties specialist zijn in schadeherstel?

Met ons eigen schade-fotoservice u snel meer weet?

Wij ook voor vervangend vervoer kunnen zorgen?

Schade soms al in 1 dag hersteld kan worden?

Back to top