Hoe werkt het?

Kom bij ons langs

U kunt ten allen tijde bij onze autogarage in Leeuwarden langskomen met uw beschadigde voertuig. We staan altijd voor u klaar en u ontvangt direct een prijsopgave. Indien gewenst kunnen we ook direct een afspraak voor het schadeherstel inplannen.

Foto’s e-mailen

U kunt ook foto’s van uw autoschade mailen naar ons e-mailadres: info@autoschadeweijer.nl. Vergeet u hierbij niet het kenteken van het voertuig te vermelden? Bij het nemen van de foto’s is het verstandig om 1 foto van het gehele beschadigde deel, en 1 à 2 detailfoto’s te maken. Dit geeft ons een duidelijk beeld van de beschadiging. Vervolgens krijgt u via de e-mail een offerte voor het schadeherstel van ons terug.

Foto’s insturen via de website

Via onze website kunt u eenvoudig foto’s sturen bij onderhoud en foto’s sturen bij schadegevallen van uw voertuig. Ook in dit geval is het handig dat u 1 overzichtsfoto en 1 à 2 detailfoto’s maakt. Wanneer u bij opmerkingen het kenteken van het voertuig noteert, kunnen wij u eenvoudig een prijsopgave terugsturen.

Foto’s sturen via WhatsApp

Neemt u de foto’s met uw mobiele telefoon en heeft u WhatsApp geïnstalleerd? Dan kunt u de foto’s sturen naar 06-18 23 24 46. Stuurt u daarnaast ook het kentekennummer van uw voertuig? Dan ontvangt u zo snel mogelijk een prijsopgave.

Fixico app

Als laatste is er nog de mogelijkheid om via de Fixico app een offerte aanvraag in te dienen. Weijer Autoschade is hier bij aangesloten en wij ontvangen via deze app een bericht van uw aanvraag. Aan de hand van uw aanvraag zullen we u een offerte sturen. Meer informatie kunt u vinden op www.fixico.nl

vraag
Bellen mag ook: 058-2886086

Back to top