Auto restauratie van klassiekers en oldtimers

Auto restauratie

Klassiekers zijn echte liefhebbersauto’s. Ze bieden minder comfort dan een nieuwe auto en hebben wat meer zorg en onderhoud nodig. Echter mag je jezelf wel de eigenaar noemen van een uniek voertuig. Met mooi weer een rondje touren in zo’n auto is optimaal genieten!

Ben je een kersverse eigenaar van een klassieke auto en wil je deze in zijn oude glorie terugbrengen? Of kan jouw klassieker een touch-up gebruiken? Weijer autoschade is het adres voor auto restauratie in Leeuwarden/Friesland. We helpen je met vakkundige auto restauratie voor oldtimers, klassiekers en andere bijzondere auto’s.

Wat we doen bij auto restauratie

Eigenlijk is auto restauratie niet heel anders dan het autoschadeherstel dat we dag in dag uit bij andere auto’s uitvoeren. We kiezen de methodes die het beste passen bij de uit te voeren werkzaamheden. Bij klassieke auto’s kunnen we soms methodes van stal halen die we bij nieuwere auto’s niet meer gebruiken. Met onze 50 jaar ervaring is dit geen probleem.

Moderne techniek bij auto restauratie

Investeren in een auto restauratie zorgt er ook voor dat de auto weer een hele tijd mee kan. Doordat we met de kennis en materialen van nu werken, gaat de auto langer mee dan voorheen. Denk bijvoorbeeld aan metalen die beter bestand zijn tegen roest dan het staal wat vroeger werd gebruikt, of oud hard geworden plastic. Ook autolak van nu is veel beter bestand tegen schade en vervaging dan die van vroeger.

Volledige restauratie

Heb je de tijd? Dan kun je bij ons terecht voor een volledige restauratie om de auto er uit te laten zien alsof hij net van de band komt rollen. Onze werkplaats is uitgerust met alle apparatuur om een volledige auto restauratie uit te voeren aan het plaatwerk van de auto. Indien nodig schakelen we de hulp van collega autobedrijven in voor bijvoorbeeld glas, interieur of mechaniek.

Oldtimer restauratie

Het woord oldtimer heeft een bijna magische lading en is voor de autoliefhebber meer een gevoel. Wij weten hoeveel emotionele waarde aan een auto kan hangen en gaan daarom altijd zorgvuldig te werk. Ook het herstellen van details die typerend zijn voor oldtimers, zoals pinstriping en chromen details zijn voor ons geen probleem. We gaan met alle beleid en zorgvuldigheid te werk.

Geïnteresseerd? Vraag een offerte aan

Elk geval is uniek. Daarom kunnen we op voorhand geen uitspraken doen over prijzen. Neem contact met ons op of rijd langs bij Weijer Autoschade in Leeuwarden voor restauratie van uw auto. Met 3 generaties schadeherstellers hebben wij volop kennis van oude generatie auto’s.

offerte
Of bel NU 058-2886086

Klanten ervaringen

We kregen goed advies. Daarna volgde een heldere afspraak. Het resultaat was zoals afgesproken. We waren heel tevreden, vooral omdat we bij andere bedrijven wat minder positieve ervaringen hebben gehad.

Eddy, Leeuwarden

Wist je dat:

starsWij al 3 generaties
specialist zijn
in schadeherstel?

photo
Je met onze
schade-fotoservice
snel meer weet?

autoWij ook voor
vervangend vervoer
kunnen zorgen?

clock
Schade soms al
in 1 dag hersteld
kan worden?

nog-meer-weijerWeetjes

Back to top